Ροζέ

Ο Μυλοπόταμος Ροζέ είναι ένα ξηρό μονοποικιλιακό κρασί, που παράγεται από σταφύλια ποικιλίας Cabernet Sauvignon. Κομψά αρώματα φράουλας και βύσσινου συνδυάζονται με γεμάτο σώμα και τραγανή οξύτητα.

Συνδυασμός τροφίμων: ζυμαρικά, θαλασσινά και φρούτα.
Σερβίρεται καλύτερα στους 10 - 12 ℃.

Λευκός

Ο Μυλοπόταμος Λευκός είναι ένα αρωματικό ξηρό κρασί, που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένα σταφύλια αμπελώνων χαμηλής στρεμματικής απόδοσης σε ένα χαρμάνι Ασσύρτικου και Μοσχάτου Αλεξάνδρειας. Λεπτά αρώματα λουλουδιών και κίτρινων φρούτων. Γεμάτο σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και γλυκύτητα. Ευχάριστη και δροσιστική επίγευση.

Συνδυασμός τροφίμων: σαλάτες, θαλασσινά, κρέατα με λευκές σάλτσες, τυριά και φρούτα.
Σερβίρεται καλύτερα στους 10 - 12 ℃.

Ερυθρός

Ο Μυλοπόταμος Ερυθρός είναι ένα ξηρό κρασί, με λαμπερό βαθυκόκκινο χρώμα, που παράγεται από τις ποικιλίες Λημνιό, Merlot και Cabernet Sauvignon, στον βιολογικής καλλιέργειας αμπελώνα του Μυλοποτάμου. Συνδυάζει την παραδοσιακή οινοποίηση με τις σύγχρονες τεχνικές. Πλούσια αρώματα κερασιών, βύσσινων, βατόμουρου και τριαντάφυλλων. Γεμάτο σώμα, με στρογγυλές τανίνες. Πλούσια και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Συνδυασμός τροφίμων: ψητά κρέατα, κυνήγι και πουλερικά, παραδοσιακά πιάτα και ξηρά τυριά.
Σερβίρεται καλύτερα στους 15 - 17 ℃.

Οινόμελι

Ο Μυλοπόταμος Οινόμελι είναι ένα μονοποικιλιακό ημίγλυκο κρασί που παράγεται από σταφύλια Μοσχάτου Αμβούργου. Είναι ένα ασυνήθιστο και καινοτόμο κρασί με εκρηκτικά αρώματα από ροδοπέταλα και τροπικά φρούτα.

Συνδυασμός τροφίμων: φρούτα και ξηροί καρποί, επιδόρπιο, σαλάτες και κρέατα με γλυκές ή γλυκόξινες σάλτσες.
Σερβίρεται καλύτερα στους 12-14 ℃.

Νάμα

Ο Μυλοπόταμος Νάμα είναι ένα αρωματικό γλυκό κόκκινο κρασί, που παράγεται από σταφύλια Μοσχάτου Αλεξανδρείας και Merlot. Εξαιρετικά αρώματα από αμύγδαλο, σύκο, κόκκινα και μαύρα αποξηραμένα φρούτα συνδυάζονται με ένα γεμάτο σώμα. Πλούσια τανινική δομή με ευχάριστη και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Συνδυασμός τροφίμων: φρούτα και ξηροί καρποί, επιδόρπια.
Σερβίρεται καλύτερα στους 12-14 ℃.